Gyakori kérdések a Tűzönjárásról
2018. augusztus 13. írta: Fireology

Gyakori kérdések a Tűzönjárásról

Fájdalmas dolog a Tűzönjárás?

A megfelelő felkészülést és ráhangolódást követően bizonyossággal állíthatom, hogy a Tűzönjárás nem fájdalmas dolog.

Mindenki másként érzi, érzékeli azt a néhány lépést, amit a 800-900 fokos parázs szőnyegen tesz meg.

Én általában azt érzem, mint amikor egy meleg nyári napon a felmelegedett aszfalton sétálok.  Volt olyan, aki számára olyan érzés volt, mintha puha meleg vattában lépkedne.

Akadt olyan is, aki arról számolt be, hogy neki ez olyan érzés volt, mint amikor meleg vízben sétált a tengerparton.

Nem lehet egyértelmű választ adni arra, hogy milyen érzést fogsz te tapasztalni. Ez mindenkinél változik.

 1_8.jpg

 

Veszélyes dolog a Tűzönjárás?

Egyértelműen azt kell mondanom, hogy a Tűzönjárás nem veszélyes!

Ezzel együtt hozzá kell tegyem azt is, hogy ez csak abban az esetben igaz, ha azt egy arra 100%-ban felkészült és tapasztalt szakember felügyelete mellett végzik. 

Ahhoz, hogy én Tűzönjárást tarthassak egy nagyon szigorú és standard gyakorlati képzésen kellet részt vennem, ahol megtanultam, hogy miként tudom biztonságosan megteremteni a számomra bizalmat szavazott embereknek a Tűzönjárás mentális és technikai feltételeit.

 2_3.jpg

 

Mi a koreográfiája, hogyan néz ki egy ilyen nap?

A Tűzönjárást minden esetben egy mentális és gyakorlati felkészítés előz meg.

Éppen ezért ez egy egész napot felölelő program, ahol a résztvevők a délelőtt folyamán nagyon sok érdekes történetet ismernek meg a Tűzönjárásról.

Átbeszéljük az elméleti hátterét, ahol sokkal jobb megértésed lesz a tűzről és a tűz szerepéről az életünkben, mint ahogy eddig azt gondoltad.

Ahogy haladunk előre a nap során, óráról-órára egyre közelebbi kapcsolatba kerülnek a résztvevők magával a tűzzel. Betartva a fokozatosság elvét, minden feladat és elmélet azt a célt szolgája, hogy amikor odaér az ember, akkor felelősségteljesen képes legyen dönteni, arról, hogy megteszi-e azt a pár lépést vagy most nem.

A program részeként olyan felkészítő gyakorlatokat is végzünk, ahol már a valóságban is megtapasztaljuk azt az állítást, hogy minden fejben dől el. Ezek a feladatok kimozdítanak minket a megszokásokból, a komfortzónánkból és átvisznek az elme és a döntések birodalmába.

Naplementekor gyújtjuk meg a tüzet, ami körülbelül egy, másfél óra alatt leég és ezt követően terítjük szét a parázsszőnyeget amin a résztvevők a már megtanult és biztonságos módon tesznek néhány lépést.

Mivel a program késő este fejeződik be, ezért én mindenkinek azt javaslom, hogy este már ne induljon útnak. Élvezze még azt a pár órát, ami napfelkeltéig hátravan. Legyen egy kerek egész és keretes ez a fantasztikus nap.

 3_2.jpg

 

Bárki járhat tűzön?

Az általam szervezett Tűzönjáráson csak olyanok vehetnek részt, akik betöltötték a huszadik életévüket, saját akaratukból szeretnének eljönni és nem valaki más unszolására vagy azért, hogy bebizonyítsák a bátorságukat és nem valamiféle vezeklésként tekintenek erre az alkalomra.

Nem vehetnek részt a programon, akik valamilyen mentális orvosi kezelésen vesznek részt vagy a nap során alkoholt fogyasztanak.

 4_2.jpg

 

Miben segít nekem a Tűzönjárás?

A tűzönjárás bizonyítottan az egyik legerőteljesebb humánfejlesztési módszer mely erősíti:

- az egyén önbizalmát

- megemeli a cselekvőképességet kritikus helyzetekben

- képes segítséget nyújtani rögzült szokások, mintázatok elhagyásához vagy megváltoztatásához

- erősíti az ember felelősségvállalását

- hozzásegít egy jobb minőségű élethez

- fizikailag és mentálisan egyaránt revitalizálja az embert

- segít tisztább célokat alkotni és támogat a már meglévők eléréséhez szükséges energiában

 5_2.jpg

 

A következő Tűzönjárás programom 2018. augusztus 25. 10.00 – 22:30, a Hotel Szépia Bio & Art hotelben, a 2072 Zsámbék Nyárfás u. 2. szám alatt.

 

Jelentkezni a www.fireology.hu/tuzonjaras oldalon tudsz, az info@fireology.hu e-mail címen vagy a 06 30 625 01 25-ös telefonszámon.

 

További információkat a www.fireology.hu/tuzonjaras oldalon találhatsz.

 

Üdözlettel,

Győrfi Péter

Fireology tréning programalapító

 fb_img_1526675779568.jpg 

 Facebook: www.facebook.com/fireologytrening

Instagram: www.instagram.com/_fireology_

YouTube: www.youtube.com/channel/UCWNmCH10j5mCxe0VLWsuMAA/videos?view_as=subscriber

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fireology.blog.hu/api/trackback/id/tr7814178405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.