A Fireology tréning tapasztalatairól
2018. május 30. írta: Fireology

A Fireology tréning tapasztalatairól

„Neeeeeeeeeem akarom!"

Nagyjából az emberek 60%-a így fogadja, amikor meghallja, hogy milyen kihívások várnak rá a Fireology program első feladataként.
img_4236.JPG Ez így is van jól, hiszen ez egy zsigeri reakció és ilyenkor indul be az emberek ösztönös énféltési mechanizmusa.Viszont ami ezután jön, az valóban áttörés a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt.

Megtanulod, hogy miként vállalj reális kockázatot az életben, és mi a különbség a vakmerőség és az igazi bátorság között.

Amikor képes vagy legyőzni a saját magad által felállított határokat, majd ezáltal megtapasztalni a benned rejlő energiákat. Ennál felemelőbb és meghatóbb pillanat nagyon kevés van az ember életében.

reni.jpgA múlt héten a világ egyik legnagyobb szivattyúgyártó vállalatának a középvezetőinél tartottam Fireology tréninget. Ők és vezető társaik közel 4.000 ember munkáját irányítják és naponta több tucat döntést kell meghozniuk, amiknek a súlya adott esetben milliókban mérhetők.

A cél az volt, hogy megerősítsem őket a mindennapi mókuskerék és döntési helyzetek okozta stressz kezelésében.

Íme néhány személyes nyereség:

„A mai nap megerősített abban, hogy jó leszek az új munkakörömben, mert ha akarom, akkor bármit meg tudok csinálni!”

„Örömteli felfedezés volt megtapasztalni, hogy egy szimulációs tréning keretében tényleg lehetséges előhozni azokat az érzelmeket, adrenalint, amit a valós élethelyzetekben tapasztalunk. Nagyon hasznos tréning volt. Köszönöm!”

„Magabiztosságot adott a tréning, azt, hogy nincs teljesíthetetlen feladat, kihívás. Minden fejben dől el, ez teljes bizonyosságot nyert.  Legyőztem a démonomat, erre mindig örömmel gondolok a jövőben.”
img_4206.JPG

Ezek a pillanatok nekem legalább annyira felemelőek, mint a résztvevőknek!

Köszönöm Grundfos Magyarország!

 

Közösségi média felületeim:

www.facebook.com/fireologytrening

www.instagram.com/_fireology_

www.youtube.com/channel/UCWNmCH10j5mCxe0VLWsuMAA/videos?view_as=subscriber

 

Üdvözlettel,

Győrfi Péter

Fireology tréning programalapító

gyorfi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fireology.blog.hu/api/trackback/id/tr9814012878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása